.

.

Kedvezmény
Kenyér Biztosság által Meghatározott ECOetc - Kovászos Kenyér Sütés Készletek Beállítása jön egy 9 Kerek Banneton Kosár vászon bélés, Próbanyomat Ruhával prémium minőségű eszközök, a kenyeret, hogy a Baker Toolbag, E-Füzet induláshoz. Nagy Ajándék Pékek.

Kenyér Biztosság által Meghatározott ECOetc - Kovászos Kenyér Sütés Készletek Beállítása jön egy 9 Kerek Banneton

HUF 3778.65

Jelen van
A boltban

A pékek a ECOetc próbáltam több tucat próbanyomat kosarak, kanapék, valamint az eszközöket, mielőtt jön ez a szett. ????Ossza meg az öröm - Osztozni a szenvedély, a Kenyér másokkal.A kovászos Kenyér Készítés Eszközök a Kézműves Házi Kenyér Szerelmeseinek.Sütés a saját kenyér, mintha egy vágy, hogy él egy kiegyensúlyozottabb világ.Legyen az egy kovász boule vagy rusztikus baguette, a beállított van szükséged (*hát majdnem : víz, liszt, só, élesztő, vagy egy nagyon aktív starter nem tartalmazza*) kell sütni kenyeret, hogy legyen szép ropogós kéreg tökéletes morzsákat.A bot fából készült termékek készült 100% - ban természetes, környezetbarát anyagokból, amelyek az élelmiszer-biztonság, valamint a megújuló forrásból származó.Állunk a termékek.Im az alapító ECOetc.Üdv, barátom, kézműves kenyér szerető.A kezdők, vagy szakemberek, minden baker imádni fogják ezt a szettet.Ez a kenyér próbanyomat meghatározott célja az volt, s forrásból származó, hogy hozzon létre egy tudatos fogyasztás ciklus, amely mindenki számára előnyös a környezetre.A természetes pamut-vászon, 30 x 18 próbanyomat ruhával / baker couche a kezeletlen, amely egy szilárd tartani, hogy formálja a baguette kisebb zsemle szépen.Érdekel, használja utasításokat a set együtt egy kiegészítő e-füzet a receptek induláshoz.Minden elősegítve fenntartása, illetve öko-tudatos vásárlás, majd élő.Üdvözöljük önt, hogy csatlakozzon a legfontosabb.A csomagolás doboz célja az is, hogy újra fel kell használni az egyéb ajándékok, illetve tárolás céljából.????Hogy a különböző típusú kenyér - rendszeres kovászos kenyerek a gondosan, kézzel készített, 9-es kerek banneton kosár.A Mi Történetünk.Egy Kis Vállalkozás, amely arra törekszik, hogy a világ egy jobb hely.Bármikor felveheti a kapcsolatot a csapat további segítséget, ha szükséges. ????Szeretnénk, ha 100% - ig elégedett - fel velünk a Kapcsolatot a csere vagy visszatérítést, ha találsz a Kenyér Próbanyomat Meghatározott kevesebb, mint kielégítő.Egy cég ihlette a három gyönyörű lány, E, T, C, Együtt vagyunk egy küldetést, hogy a fenntartható vásárolni, majd élő.CSALÁDOK, HOGY SÜTNI EGYÜTT, EGYÜTT MARADNAK. ????Kiváló minőségű, kézműves eszközök a táska - ebben A kenyér ellenőrző készlet egy 11-es rozsdamentes acél dán tésztát habverővel, egy rubberwood kenyér béna, fém padon kaparó, rugalmas tál/tészta kaparó, valamint egy tisztító kefe.

Egyéb jellemzők

Hasonló ajánlatok
HUF 4725.00

✅???????????????????????????????? ???????????????????????? ???????????? : A nyelvi ellenőrző kosár szett mindent meg kell sütni, professzionális minőségű kenyér minden alkalommal.

HUF 2563.65

Nem csak egy kenyér bizonyítja, kosár, amely kiváló környezetben a tésztát, hogy engedje el szépen a tökéletes méretű, hogy friss, egészséges kenyeret, hanem egy kenyér, tár